You are on the .ro domain. We recommend you go to the .com domain so that the contents of the website are closer to your language and browsing needs.
ENGLISH(US)
CLOSE

Agende personalizate Pixartprinting

Agende personalizate sunt intotdeauna un mijloc de a reusi mai bine in combinarea de comunicari si utilitati. Pixartprinting, datorita cunostintelor sale in industrie, poate oferi o serie de agende de inalta calitate, personalizate cu logo-urile companiei la un pret foarte scazut.

Personalizare a produsului este dincolo de orice comparatie, este posibil sa personalizati prima, a doua, a treia si a patra pagina de coperta. Toate agendele Pixartprinting sant ordonate pe zi calendar saptamanal, planning anual si tradus in 4 limbi: engleza, franceza, spaniola si germana.

Pentru a comanda este foarte simplu, trebuie doar sa alegeti dimensiunea, numarul de copie dorite si incarcati-va propria grafica, de asemenea, pentru orice problema, personalul nostru va fi la dispozitia dumneavoastra pentru orice nevoie

Calitatea, rapiditatea de livrare si convenienta sunt ca intotdeauna caracteristicile distinctive ale Pixartprinting.

Pentru a clarifica orice indoieli sau orice alta curiozitate cu privire la caracteristicile personalizate ale agendelelor noastre face-ti o estimare gratuita si personalizate direct pe site-ul nostru. In cele din urma, amintiti-va mereu sa aruncati o privire la sectiunea noastra de Promo Pack pentru a verifica daca sunt in curs oferte pentru tine.

*Preţurile indicate pentru fiecare produs se referă la varianta de bază, în cantitatea minimă şi cu data livrării cea mai târzie.